Maalausta yli 100 vuoden kokemuksella

0500 665 482

Tapetointi ja muut palvelut Satakunnan alueella

Sisäpintojen tapetointi kuuluu olennaisena osana Maalausliike Simula Oy:n palveluvalikoimaan. Voit hankkia tarvittavat materiaalit itse ja jättää työn meille, mutta tarvittaessa hoidamme myös materiaalihankinnat puolestasi omien toiveidesi pohjalta. Ammattilaisten toteuttamana lopputuloksesta tulee varmasti laadukas ja huolellisesti viimeistelty.

Tasoitetyöt ammattitaidolla

Toteutamme myös tasoitetyöt ammattitaidolla koko Satakunnan alueella. Esimerkiksi sisäseinien ja kattopintojen tasoitukset kipsilevy-, betoni- ja muilla kiviainespinnoilla tapahtuvat toimestamme tehokkaasti ja viimeistellysti. Teemme sekä käsi- että ruiskutasoitetyöt. Asiantuntijamme huolehtivat aina työn sujuvuudesta ja lopputuloksen korkeasta laadusta.

Laminaatin asennus

Seinien uusimisen ohella toteutamme myös lattiapintojen uusimiset laminaatilla. Laminaatin asennus sujuu meiltä helposti ja nopeasti; voimme asentaa laminaattilattian niin koteihin, toimistoihin kuin yritystiloihinkin. Laminaatilla lattiapinnoista saadaan kestävät, helppohoitoiset ja tyylikkäät, ja asennus sujuu ongelmitta kokeneiden tekijöiden kanssa. 

Kutsu luotettava tekijä paikalle, pääset itse vähemmällä

Kun jätät tapetoinnin, tasoitetyöt tai sisä- ja ulkomaalaukset ammattilaiselle, pääset itse vähemmällä ja voit luottaa lopputuloksen korkeaan laatuun. Kutsu siis Maalausliike Simola Oy:n ammattilaiset paikalle, niin homma luonnistuu taatusti.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!